Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Miehekkäin tapa häivyttää harmaat  – Men Reshade 


Reshade antaa kestävästi luonnolliseen, läpikuultavaan harmaiden häivytykseen ilman kypäräefektiä ja näkyvää tyvikasvua.

Testaa ja hämmästy kuinka luonnollinen lopputulos on

Varaa aikasi puh. 02 2500918

    

 

 


 

Olaplex on innovaatio hiusesi hyväksi

Mikä on Olaplex?
Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin. Kysy meiltä puh. 02 2500918 ja lue lisää
KcProfessional sivuilta.  Kokemuksiä löytyy paljon eri blogeista, tässä yksi Kauneus & Terveys -lehden blogissa: Taika-aine Olaplex

 

 

 


 Uutuus! Schwartzkopfin Fibreplex

 

Fibreplextuotteen avulla pystyy vähentämään värjäyksen aiheuttamia vaurioitoa hiusten rakenteessa. Hoidon tehtävänä on lisätä hiusten kiiltoa, elastisuutta ja kuntoa.  Fibreplex - uusi hiusten korjaussarja. Kysy lisää! 

 

 

 

 

 

 


 

Meiltä saat värjäyksiä Goldwell Elumen hiusväreillä.  

Täysin poikkeuksellinen hiusväri

GOLDWELL Elumen on korkean suoritustehon hiusväri, jonka vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan – täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. Elumen on yhtä kestävä kuin perinteinen hapeteväri, mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava. Puhtaita, hehkuvia värejä, poikkeuksellinen kiilto ja uskomaton kesto.

 

 


Nioxinit saapuneet!


Nyt pesupaikalla mahdollisuus kokeilla Nioxin tuotteita ja viimeistelyssä käytämme Nioxinin uusia 3D muotoilutuotteita. Kaikki myös ostettavissa meiltä! 

3-osaiset Nioxin hoitotuotteet perustuvat edistykselliseen ihonhoitoteknologiaan. Ne auttavat puhdistamaan, tasapainottamaan ja hoita

maan hiuksia. Hiukset ovat heti paksumman ja tuuheamman näköiset! Raikas tunne hiuspohjassa piristää ja luo täydellisen kasvualustan uudelle, vahvalle hiukselle.

Uudet muotoilutuotteet on dermatologise

Teemme myös Nioxin hoitokäsittelyjä hiuksille sekä hiuspohjalle. Kysy lisää sti testattu ja tieteellisesti suunniteltu lisäämään hiussäikeen läpimittaa. Näin tuuheampi lopputulos on taattu! ProThick - ja LightPlex-teknologiat hoitavat hiusta sekä sisältä että ulkoa, tekevät niistä helposti käsiteltävät ja pitävät hiuspohjan terveenä.

 


Simple Natural -hiustenpidennykset 

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural® -hiustenpidennykset, -tuuhennukset ja -raidoituksetovatvakiinnuttaneet asemansa Pohjoismaissa ja Baltiassa.


Monet artistit, työkseen esiintyvät ihmiset sekä omaan ulkonäköönsä huomiota kiinnittävät kampaamoasiakkaat suosivat Simply Natural® -hiuksia. Toivomme, että pystymme tarjoamaan laadukkaan ja luonnollisen näköisen muodonmuutoksen myös sinulle. 


 

Simply Natural® on paljon muutakin kuin vain hiuksien pidentämistä. Voit valita hiuksiisi pituutta, luonnollista tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita tai rohkeita kontrasteja ja sulavia sävyjä. Rajana on vain sinun ja kampaajasi mielikuvitus: Lopputulos on kehittyneen ja käyttövarman tekniikkamme sekä koulutetun kampaajan ansiosta taatusti luonnollisen näköinen.